Van den Brom: "Zegt veel dat je met Ajax hofleverancier bent"

17 maart 2018, 11:08

Ook AZ is blij met het leveren van drie spelers aan het Nederlands elftal. Ronald Koeman bracht vrijdag de verlossende boodschap over aan John van den Brom dat Wout Weghorst, Guus Til en Marco Bizot voor het eerst bij Oranje zitten. "Op zo'n mooi telefoontje hoop je natuurlijk als trainer", zegt Van den Brom.

Van den Brom moest de mededeling vrijdag even voor zich houden. "Zoiets wil je direct delen met de jongens, maar dat kon nog niet. Dat hebben we na het ontbijt gedaan, geweldig", zegt de AZ-trainer tegen De Telegraaf. "Met name voor die jongens is het mooi, maar ook voor alles en iedereen bij de club. Het zegt veel dat je samen met Ajax hofleverancier bent."

Het volgende doel van het AZ-drietal is minuten maken. Oranje speelt de komende interlandperiode tegen Engeland en Portugal. Van den Brom: "Het is heel simpel: ze moeten laten zien wat ze kunnen, met goede spelers om zich heen. Ik ben er benieuwd naar hoe ze zich staande houden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ze zijn alle drie heel nuchtere gasten, die genieten van het moment, maar gaan daar niet naartoe om vakantie te vieren. Die gaan zich tonen vanaf het moment dat ze daar bij elkaar komen."

Lees ook: Koeman neemt vijf debutanten op in definitieve selectie Oranje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen