"Spelers Twente hebben vertrouwen uitgesproken in de koers"

17 maart 2018, 10:06

Spelers van FC Twente hebben hun vertrouwen uitgesproken in de koers die de club vaart onder Gertjan Verbeek. Dat zegt René Takens, lid van de raad van commissarissen van Twente. Volgens de Tubantia zou het gros van de selectie het helemaal gehad hebben met hun trainer.

"Ik weet niet waar jullie het vandaan halen dat er geen vertrouwen meer zou zijn in onze trainer", zegt Takens in de hiervoor genoemde krant. "Er zijn afgelopen week stevige gesprekken gevoerd door Verbeek met de spelers en die hebben hun vertrouwen uitgesproken in de koers die nu gevaren wordt. Zo heeft Gertjan het ons verteld en ik heb geen reden om aan z'n woorden te twijfelen."

De rvc wil voorlopig verder op de huidige manier, was de conclusie na de nederlaag van vorige week tegen Heracles Almelo en de tv-optredens van Verbeek en directeur Jan van Halst. "We hebben alle mogelijkheden de revue laten passeren en zijn tot de conclusie gekomen, dat het niet verstandig is om op dit moment iets te veranderen", geeft Takens aan. "Er zijn geen betere mogelijkheden voorhanden en er is geen garantie dat het bijvoorbeeld met wéér een nieuwe trainer beter zal gaan. Na het seizoen gaan we evalueren."

Twente speelt zaterdagavond een nieuwe, belangrijke wedstrijd tegen Willem II. De Tilburgers staan op een veilige plaats, met acht punten voorsprong op de Tukkers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen