Onana en De Jong fit genoeg bij Ajax, Mazraoui niet

17 maart 2018, 14:39

Erik ten Hag heeft positief nieuws ontvangen over de fysieke gesteldheid van André Onana en Siem de Jong. Beide spelers van Ajax hadden deze week last van fysieke problemen, maar zijn fit genoeg om zondag te spelen tegen Sparta. Ten Hag heeft het duo opgenomen in de wedstrijdselectie.

Onana trainde vrijdag uit voorzorg niet bij Ajax, maar is wel fit genoeg om zondag te spelen. Dat geldt ook voor Siem de Jong, die is hersteld van een voetblessure. Noussair Mazraoui is er daarentegen niet bij in Rotterdam. Hij heeft teveel last van een spierblessure. Noa Lang, die vorige week debuteerde in de wedstrijdselectie, is er wel bij. Dat geldt ook voor Dani de Wit en Mitchel Bakker.

De volledige wedstrijdselectie van Ajax: André Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Nico Tagliafico, Rasmus Kristensen, Mitchel Bakker, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Mateo Cassierra, Justin Kluivert, Dani de Wit, Noa Lang.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen