Ook degradatiekraker eindigt niet in winst voor Seedorf

17 maart 2018, 14:57

Het water blijft Clarence Seedorf maar aan de lippen staan in Spanje. De oefenmeester wist in zijn eerste zes wedstrijden als trainer van Deportivo la Coruña niet één keer een driepunter te behalen en dat is ook zaterdag niet gelukt. Tegen concurrent Las Palmas bleef het steken op een 1-1 gelijkspel.

Seedorf speelde met zijn ploeg tot vandaag twee keer gelijk en verloor vier keer. Zaterdag leek het ideale moment om eens drie punten te pakken, aangezien concurrent Las Palmas op bezoek kwam. Die ploeg heeft één punt meer, maar begon geweldig aan het uitduel. Alen Halilovic kwam vanaf de rechterkant naar binnen en schoof zuiver raak in de lange hoek, waardoor Seedorf al na drie minuten tegen een 0-1 achterstand aankeek.

Het antwoord van Deportivo liet desondanks niet lang op zich wachten. Raul Albentosa kopte in de 22ste minuut prima raak uit een corner en zette de 1-1 op de borden. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand, omdat in het restant van de gelijkopgaande wedstrijd niet meer gescoord werd. Namens Deportivo kreeg Florin Andone in de slotfase nog een enorme kans, maar hij faalde met zijn kopbal.

Daardoor lijkt degradatie aanstaande voor Seedorf, die met zijn ploeg een achterstand van zeven punten heeft op de veilige zeventiende plaats. Die plek wordt momenteel bezet door Levante. Las Palmas staat met een puntje meer dan Depor op de achttiende positie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen