Eriksen dirigeert Tottenham naar halve finales FA Cup

17 maart 2018, 15:32

Aan de hand van Christian Eriksen heeft Tottenham Hotspur zaterdag als eerste club de halve finales van de FA Cup bereikt. De formatie uit Londen was zaterdag veel te sterk voor Swansea City, dat met 0-3 klop kreeg in het eigen Liberty Stadium. Eriksen nam twee goals voor zijn rekening.

Bij Tottenham kregen enkele vaste basisspelers rust, maar Eriksen behoorde wel tot de ploeg die aan de wedstrijd begon. En dat wierp zijn vruchten af voor The Spurs. Al na elf minuten was de Deen doeltreffend met een heerlijk schot met links in de verre hoek. Tottenham was in de eerste helft de betere ploeg, maar wist pas na de pauze de stand op 0-2 te zetten. Een schuiver van Erik Lamela betekende enkele minuten na rust de tweede Spurs-goal.

Niet veel later besliste Eriksen de wedstrijd met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Gezegd moet worden dat oud-sc Heerenveen-keeper Kristoffer Nordfeldt er niet goed uit zag bij dat doelpunt: 0-3. Door de winst gaat Tottenham simpel door naar de halve finales van het bekertoernooi.

Bij Tottenham stond Michel Vorm in de basis. Bij de thuisploeg stond Mike van der Hoorn in de basis en viel Luciano Narsingh in de rust in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen