Salah scoort vier keer bij ruime zege Liverpool op Watford

17 maart 2018, 20:34   Bijgewerkt: 17 maart 2018, 21:31

Liverpool heeft zaterdagavond een klinkende overwinning geboekt op Watford. Het werd 5-0 voor de ploeg van Jürgen Klopp. Mohamed Salah was de grote man bij de thuisploeg, hij nam maar liefst vier van de doelpunten vor zijn rekening. 

Liverpool had het in eigen huis eigenlijk geen moment lastig met Watford. Al na vier minuten was er de voorsprong toen Salah met een goede individuele actie zijn 25ste competitietreffer maakte. Liverpool bleef aandringen en Roberto Firmino leek voor de 2-0 te gaan zorgen, een fantastische redding van Watford-doelman Orestis Karnezis voorkwam dat echter. Vlak voor rust viel de tweede treffer voor Liverpool alsnog. Salah kon een voorzet van Andrew Robertson binnenlopen en maakte zo zijn tweede van de avond.

Vlak na rust was het nogmaals raak voor Liverpool. Firmino was nu wel trefzeker en maakte er 3-0 van. Met nog ongeveer een kwartier te spelen maakte Salah zijn hattrick compleet. Het werd zelfs nog erger voor Watford want ook de vijfde viel nog. Karnezis bracht in eerste instantie nog redding op het schot van Danny Ings, maar Salah schoot in de rebound wel raak.

Bij Liverpool begonnen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis. Bij de bezoekers mocht Daryl Janmaat tien minuten voor tijd invallen. Door de zege komt nummer drie Liverpool op 63 punten te staan en houdt zo druk op Manchester United, dat de tweede plek bezet. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt twee punten. Watford is de nummer elf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen