Juventus scoort niet tegen SPAL en geeft Napoli hoop

17 maart 2018, 23:04

De titelstrijd in Italië kan zondag weer bijzonder spannend worden. Juventus speelde zaterdagavond namelijk verrassend doelpuntloos gelijk tegen laagvlieger SPAL. Wanneer Napoli zondag weet te winnen van Genoa, is het verschil tussen beide ploegen nog maar twee punten.

Juventus won de afgelopen twaalf competitiewedstrijden op rij en op papier leek de dertiende zege eenvoudig te gaan worden. Dat bleek echter niet het geval. SPAL begon sterk in eigen huis en zette Juventus vast op eigen helft. De bezoekers kwamen steeds beter in de wedstrijd en dat leverde onder andere kansen op voor Gonzalo Higuain en Paulo Dybala.

Ook in de tweede helft had Juventus het overwicht, maar weer wist de koploper van de Serie A dat niet uit te drukken in de score. Daardoor bleef het bij 0-0. Nummer twee Napoli kan zo het verschil tussen beide ploege terugbrengen naar twee punten. De club ontvangt zondag om 20.45 uur Genoa. SPAL stijgt door het punt naar plek zeventien en staat zo net boven de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen