Gisteren gemist: revanche voor PSV, United door in FA Cup

18 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 17 maart.

Problemen blijven zich opstapelen voor coach Stam

Jaap Stam heeft zaterdag weer niet gewonnen met Reading in het Championship. De Nederlandse trainer nam het met zijn ploeg op tegen concurrent Norwich City en die wedstrijd eindigde in een 3-2 nederlaag. Zodoende wacht Stam nog altijd op de eerste zege sinds eind januari.

Nacompetitie dichterbij voor Twente na remise tegen Willem II

FC Twente krijgt er een hele kluif aan om de play-offs om degradatie te ontlopen. De Tukkers moesten in eigen huis winnen van Willem II, leken lange tijd tegen een nederlaag op te lopen, maar dankzij een laat doelpunt van Peet Bijen pakte het alsnog een punt: 2-2. Daar schieten de Enschedeërs weinig mee op. De afstand richting de veilige plekken blijft acht punten.

Salah scoort vier keer bij ruime zege Liverpool op Watford

Liverpool heeft zaterdagavond een klinkende overwinning geboekt op Watford. Het werd 5-0 voor de ploeg van Jürgen Klopp. Mohamed Salah was de grote man bij de thuisploeg, hij nam maar liefst vier van de doelpunten vor zijn rekening.

Rode kaart Seuntjens leidt overwinning voor PSV in

Met wat pijn en moeite heeft koploper PSV in eigen huis het dappere VVV-Venlo verslagen. Een uur lang liep het voor geen meter bij de Eindhovenaren, maar een domme tweede gele kaart van Ralf Seuntjens en een doelpunt van Marco van Ginkel zorgde ervoor dat de lijstaanvoerder qua resultaat in ieder geval herstelde van de 5-0 zeperd tegen Willem II: 3-0

United dankzij Lukaku en Matic naar halve finale FA Cup

Manchester United heeft de halve finale van de FA Cup bereikt en komt zo weer een stapje dichterbij de enige prijs die dit seizoen nog te halen valt voor de club. Op Old Trafford wist de ploeg van José Mourinho Brighton & Hove Albion met 2-0 te verslaan.

Belangrijke uitslagen:

Stoke City - Everton 1-2

Liverpool - Watford 5-0

Swansea City - Tottenham Hotspur 0-3

Manchester United - Brighton & Hove Albion 2-0

SPAL - Juventus 0-0

Valencia - Alavés 3-1

HSV - Hertha BSC 1-2

Wolfsburg - Schalke 04

FC Twente - Willem II 2-2

PSV - VVV-Venlo 3-0

Vitesse - Heracles 0-0

sc Heerenveen - FC Utrecht 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen