'Rode' Seuntjens: "Ik hoop dat Ajax kampioen wordt"

18 maart 2018, 08:55

Er leek zaterdag niets aan de hand voor VVV-Venlo in de uitwedstrijd tegen koploper PSV. De Limburgers haalden met 0-0 de rust in het Philips Stadion, maar in het tweede bedrijf ging het mis nadat Ralf Seuntjens zijn tweede gele kaart had gekregen (3-0 verlies).

"PSV had volgens mij niet veel in te brengen", zegt Seuntjens bij FOX Sports over de eerste 57 minuten van het duel in Eindhoven. In de 58ste minuut kreeg de VVV'er zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Jorrit Hendrix. "Vind je dat een tweede gele kaart? Ik totaal niet."

Seuntjens liep nadat scheidsrechter Serdar Gözübüyük hem de rode kaart had getoond snel van het veld. "Wat daarvoor de reden was? Bij de penalty gaf Nils [Röseler] meer een duw dan ik, maar dat was geen geel. Voor rust kreeg Castelen bij ons een duw en dat was geen penalty, maar bij De Jong was het wel een penalty..."

"Er zijn nog vijf voorbeelden van spelers die hebben geduwd en daarvoor geen geel krijgen en ik wel. Jullie mogen zeggen wat jullie ervan vinden, maar dit zijn de feiten. Als je de beelden naast elkaar legt en bekijkt, dan begrijp ik niet waar je mee bezig bent. Dan lijkt het alsof je een lichte voorkeur hebt", aldus Seuntjens. "Daarnaast hoop ik dat Ajax kampioen wordt, dus ik had graag punten van PSV gepakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen