Streppel na late 2-2: "Beetje exemplarisch voor dit seizoen"

18 maart 2018, 10:13

SC Heerenveen leek zaterdag de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht te gaan winnen, maar in de slotfase legde Cyriel Dessers de eindscore in het Abe Lenstra Stadion vast op 2-2. Jurgen Streppel, de coach van de Friese club, baalt van het gelijkspel.

"We hadden deze wedstrijd gewoon moeten winnen. Het is wel een beetje exemplarisch voor dit seizoen. Als je zo de doelpunten weggeeft, is dat heel vervelend, heel frustrerend en ook totaal onnodig", moppert Streppel bij Omrop Fryslân.

Dat Dessers de gelijkmaker kon laten aantekenen, rekent Kik Pierie zichzelf aan. "Hij draaide bij mij weg en kreeg ruimte om te schieten. Als verdediger mag je hem die ruimte niet geven. Ik had dat anders moeten doen", toont de verdediger zich zelfkritisch.

Reza Ghoochannejhad is eveneens teleurgesteld. De Iraanse aanvaller zorgde een kwartier voor tijd voor de 2-1 en werd vlak voor de 2-2 naar de kant gehaald, waarbij hij in de veronderstelling was dat de punten binnen waren. "Ik ging zitten, deed mijn jas aan en hij zat er helaas alweer in", baalt Ghoochannejhad. "Het overkomt ons iets te vaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen