Robbemond weet nog niet of hij seizoen mag afmaken

18 maart 2018, 10:28   Bijgewerkt: 18 maart 2018, 12:02

Reinier Robbemond weet nog niet of hij het seizoen mag afmaken als coach van Willem II. De oud-voetballer staat sinds het vertrek van Erwin van de Looi op interim-basis voor de groep bij de Tilburgers. Onder zijn leiding kreeg koploper PSV vorige week pak slaag (5-0) en werd zaterdag een punt gepakt bij FC Twente (2-2).

"Dat is niet aan mij", reageert Robbemond bij Omroep Brabant op de vraag of hij het seizoen mag afmaken als trainer van Willem II. "Ik heb genoten van deze wedstrijden en genoten van het team en we hebben resultaten behaald. Daar ben ik tevreden over en dat is het enige dat telt. In theorie zijn we nog niet veilig, dus we moeten ook de komende weken wedstrijden proberen te winnen. En dat blijven we doen."

Willem II kwam in Enschede twee keer op voorsprong tegen Twente, maar zag de thuisclub ook twee keer langszij komen. "Gewoon balen dat we hier niet winnen", aldus aanvoerder Ben Rienstra. "We hadden het eerder moeten beslissen en hadden de betere kansen. Iedereen heeft weer keihard geknokt, maar dan is het balen dat we toch twee goals uit spelhervattingen tegen krijgen en hier niet winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen