De Jong: "Club die Keizer neemt, gaat goed voetballen"

18 maart 2018, 12:54

Frenkie de Jong denkt dat een club een goede keuze maakt door Marcel Keizer aan te stellen als coach. De verdediger annex middenvelder werkte bij Ajax samen met de oefenmeester, die vlak voor de winterstop echter werd ontslagen. Keizer zou momenteel in beeld zijn bij Excelsior, aldus RTV Rijnmond.

"Op mij heeft hij een heel goede indruk gemaakt. Ik heb fijn met hem samengewerkt", aldus De Jong bij FOX Sports over Keizer. "Zijn visie over voetbal komt denk ik overeen met de mijne. Zijn trainingen waren ook leuk, met veel balbezit en positiespel. Er zat plezier in de trainingen. Tactisch was hij voor mij ook een goede trainer."

"Hoe hij over voetbal denkt, met vooral aanvallend spel, daar ben ik het mee eens", vervolgt De Jong. "De club die Keizer neemt, gaat goed voetbal spelen." Op de vraag of Keizer bij Ajax ook de steun kreeg van de oudere spelers, antwoordt De Jong. "Ik heb ze nooit slecht horen praten over de coach. Of ze hebben het niet tegen mij gezegd omdat ze wisten dat ik wel fan van hem was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen