Houwen houdt de nul: "Heb mijn werk goed gedaan"

18 maart 2018, 11:56

Jeroen Houwen is tevreden over zijn tweede optreden in het betaald voetbal. De 22-jarige sluitpost kreeg zaterdag voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo bij Vitesse de voorkeur boven Remko Pasveer, nadat laatstgenoemde vorige week tegen FC Utrecht een ongelukkige rol had gespeeld. Houwen hield de nul.

"Ik vond het een mooie ervaring. Ik ben er blij mee. Er had alleen wel een doelpuntje gemaakt mogen worden, maar ik kan hem er niet in schieten. Ik heb mijn werk goed gedaan", aldus Houwen bij Omroep Gelderland. Tijdens het duel scandeerden de fans zijn naam. "Ik wil ze daarvoor bedanken. Leuk dat ze achter mij staan, dat geeft je als keeper een goed gevoel."

"De trainer vertelde me vrijdag dat ik zou spelen. Je weet dat het een bizarre week is en je houdt er al rekening mee. Ik wil het liever niet over Remko hebben. We werken goed samen. Als keeper kun je de held zijn en soms kan het ook minder gaan", vervolgt Houwen. Op de vraag of hij eerste keus blijft, antwoordt hij: "Ik weet het niet zeker. Ik hoop er wel op. Kijken wat de trainer beslist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen