Seedorf nog altijd zonder zege: "Zag een heel stijve ploeg"

18 maart 2018, 12:46

Clarence Seedorf is teleurgesteld in zijn elftal. Deportivo la Coruna kwam zaterdag voor eigen publiek in de degradatiekraker tegen Las Palmas niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daardoor blijft de equipe van de voormalig Oranje-international negentiende in La Liga, zeven punten onder de rode streep. Er zijn nog negen duels te spelen in de Spaanse competitie.

"Ik zag een heel stijve ploeg, in het begin waren we geblokkeerd. We voetbalden zonder idee", moppert Seedorf in gesprek met Marca. Deportivo stond al binnen drie minuten met 0-1 achter, maar kwam in de 22ste minuut langszij via Albentosa. Daarna bleef het echter bij 1-1. Seedorf: "We maakten gelijk, maar er zat weinig lijn in ons spel."

Seedorf pakte in zeven wedstrijden als coach van Deportivo drie punten via drie gelijke spelen. De viervoudig winnaar van de Champions League wacht nog op zijn eerste overwinning als trainer van de Spaanse kustclub. Hoewel de positie van Deportivo in de degradatiestrijd steeds minder gunstig wordt, blijft Seedorf positief.

"Mathematisch zijn er nog steeds kansen", aldus Seedorf. "We hebben niet bereikt wat we wilden bereiken, maar er zijn nog 27 punten te behalen. Ik hoop dat we wat gelukkiger gaan worden." Deportivo speelt nog tegen onder meer Atlético Madrid, Sevilla, FC Barcelona en Valencia. "We kijken niet naar het programma", blijft Seedorf echter rustig.

"De spelers geloven in ons doel. In het voetbal is alles mogelijk. Ik ben altijd optimistisch, daarom heb ik het ook goed gedaan in mijn loopbaan als voetballer en nu wil ik succesvol zijn als coach. Ik ben een winnaar en verlies niet graag, maar voor het doel hebben we geen geluk gehad", besluit Seedorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen