Buitenland: Icardi scoort vier keer, Sevilla onderuit

18 maart 2018, 14:29

Zijn laatste doelpunt in de Serie A dateerde van ruim twee maanden geleden, maar uitgerekend tegen zijn oude club Sampdoria heeft Mauro Icardi de droogte doorbroken. De spits had zondag met vier treffers een groot aandeel in de 0-5 zege van Internazionale in Genua. In Spanje verloor Sevilla met 2-1 bij Leganes.

Sampdoria - Internazionale 0-5

Tussen de 26ste en 44ste minuut, nadat het eerder al de lat had geraakt en een groot veldoverwicht had, liep Inter van 0-0 uit naar 0-4. Ivan Perisic kopte de 0-1 tegen de touwen, daarna schitterde Icardi met een zuivere hattrick in een tijdsbestek van veertien minuten in het Stadio Comunale Luigi Ferraris, waar hij zijn loopbaan als profvoetballer begon bij Sampdoria.

Icardi benutte in de dertigste minuut een strafschop, na een overtreding van voormalig NEC-speler Edgar Barreto op Rafinha. Een minuut later tekende de Argentijnse aanvaller met een schitterend hakje voor de 0-3. Op slag van rust probeerde ook Rafinha te scoren met de hak, maar hij had geen succes. In de rebound zorgde Icardi alsnog voor de 0-4. Laatstgenoemde was zes minuten na rust ook verantwoordelijk voor de 0-5. Door de winst klimt Inter ten koste van Lazio naar de vierde plek in de Serie A.

CD Leganes - Sevilla 2-1

Sevilla, de nummer vijf van de Spaanse competitie, ging ten onder bij middenmoter Leganes. Bustinza en Eraso bezorgden de thuisclub een 2-0 voorsprong, Miguel Layún legde in de slotfase de eindscore vast op 2-1 namens Sevilla. De bezoekers speelden op dat moment met tien man, nadat Pablo Sarabia in de 84ste minuut zijn tweede gele kaart had ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen