Spoorboekje: Oranje verzamelt in Zeist, terugblik op Eredivisie

19 maart 2018, 07:00   Bijgewerkt: 18 maart 2018, 16:11

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 19 maart.

Nieuws

Persconferentie Koeman

Het Nederlands elftal verzamelt zich vanmiddag in Zeist voor de komende interlandperiode. Bondscoach Ronald Koeman geeft op de KNVB Campus een persconferentie om zijn eerste selectie toe te lichten. Aan het einde van de middag staat de spelers een training te wachten.

Specials

ErediVisie

Het is maandag, en dan blikt FCUpdate.nl terug op de voorbije speelronde uit de Eredivisie. Wat viel ons in het weekend allemaal op bij de negen wedstrijden? Je leest het vanochtend in onze eigen ErediVisie.

Wedstrijden

Erzgebirge Aue - Greuther Fürth (20.30 uur)

Omdat er een interlandperiode aan komt, staat het clubvoetbal op een laag pitje. Op het tweede niveau van Duitsland staat nog wel een onvervalste degradatiekraker op de rol. Erzgebirge Aue, de nummer zestien, kan bij winst op gelijke hoogte komen met Greuther Fürth. De bezoekers kunnen op hun beurt meer afstand nemen van de gevarenzone.

Voetbal op tv

15.10 uur: Persconferentie van Ronald Koeman, FOX Sports 1 - de bondscoach licht zijn selectie toe

20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1 - het journaille blikt terug op het afgelopen weekend

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen