Southampton bij debuut van Hughes naar halve finale

18 maart 2018, 16:29

Southampton heeft haar eerste wedstrijd onder leiding van manager Mark Hughes, die eerder deze week werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Mauricio Pellegrino, afgesloten met een overwinning. The Saints bereikten zondag ten koste van League One-club Wigan Athletic de halve finales van de FA Cup. Southampton won met 0-2 in het DW Stadium van Wigan.

Southampton, met Wesley Hoedt in de basis, maakte in het laatste half uur het verschil met Wigan. Pierre-Emile Højbjerg opende in de 62ste minuut uit een corner van voormalig Eredivisie-speler Dusan Tadic de score, Cédric Soares legde in de extra tijd de eindscore vast op 0-2. Tien minuten na de 0-1 had Manolo Gabbiadini een zelfverdiende strafschop gemist namens Southampton - Wigan-keeper Christian Walton bracht redding.

Tottenham Hotspur en Manchester United bereikten zaterdag al de laatste vier van de FA Cup, later op zondag (aftrap 17.30 uur) strijden Leicester City en Chelsea in Leicester om het laatste ticket. De halve finales zijn in het weekend van 21 en 22 april op Wembley.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen