AC Milan na rust langs Chievo, Roma wint bij Crotone

18 maart 2018, 17:12   Bijgewerkt: 18 maart 2018, 18:22

In de Europa League werd het deze week uitgeschakeld door Arsenal, maar in de Serie A blijft AC Milan uitstekend draaien. De ploeg van coach Gennaro Gattuso boekte zondag ten koste van Chievo Verona (3-2) haar vijfde overwinning op rij in de competitie. AS Roma versloeg F.C. Crotone met 0-2.

AC Milan - Chievo Verona 3-2

Hakan Çalhano?lu had in de tiende minuut alle vrijheid om AC Milan op 1-0 te zetten en deed dat ook. Desondanks gingen de Rossoneri in het eigen San Siro rusten met een 1-2 achterstand. Met twee goals in een tijdsbestek van twee minuten, in minuut 33 en 34, zorgde Chievo voor de ommekeer. Mariusz St?pi?ski maakte de 1-1, Roberto Inglese tekende vervolgens met een overtuigend schot voor de 1-2.

In het tweede bedrijf stelde Milan, de huidige nummer zes van de Serie A, orde op zaken. Zeven minuten na de doelwissel herstelde Patrick Cutrone het evenwicht in de rebound. Een half uur later bezorgde André Silva de equipe van Gattuso de winst door raak te schieten na een corner.

F.C. Crotone - AS Roma 0-2

Nummer drie AS Roma pakte, met Kevin Strootman in de 66ste minuut als invaller, drie punten in de uitwedstrijd tegen Crotone. Stephan El Shaarawy opende zes minuten voor rust op aangeven van Aleksandar Kolarov de score. Radja Nainggolan was een kwartier voor tijd met een schot van buiten het penaltygebied verantwoordelijk voor de 0-2 eindstand.

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 0-5

Met Marten de Roon als invaller en Hans Hateboer als reserve had Atalanta Bergamo op visite bij Hellas Verona een heerlijke middag. De formatie uit de regio Lombardije won met maar liefst 0-5 in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Josip Ilicic was met een hattrick, waaronder een strafschop, de grote man bij Atalanta in Verona.

Torino - Fiorentina 1-2

Fiorentina pakte op de valreep drie punten bij Torino. Jordan Veretout miste in de veertiende minuut een penalty namens de ploeg uit Florence, maar maakte er na een uur alsnog 0-1 van. Andrea Belotti bracht Torino in de 86ste minuut op gelijke hoogte, maar in de vierde minuut van de extra tijd zorgde Cyril Théréau ervoor dat de punten alsnog meegingen naar Toscane. In tegenstelling tot zijn landgenoot Veretout trof de Fransman wel doel vanaf elf meter.

Overige uitslag:

Benevento Calcio - Cagliari 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen