Vermoeid Barcelona klopt Athletic Bilbao in goede eerste helft

18 maart 2018, 18:08

Ook zonder Luis Suárez en Sergio Busquets kende FC Barcelona zondag weinig moeite met Athletic de Bilbao. Een goede eerste helft leed in Camp Nou een 2-0 overwinning in. Na rust leek Barça vermoeid en was het een stuk minder vermakelijk.

Suárez zat een schorsing uit, Busquets moest door een blessure toekijken. De absentie van de Uruguayaan maakte ruimte vrij voor Paco Alcacer. Hij werd in de achtste minuut in scoringspositie gebracht door Jordi Alba. Helemaal vrij schoot Alcacer raak. Lionel Messi maakte na een half uur de tweede voor Barça, maar de gastheren hadden veel vaker kunnen scoren. Maar liefst drie keer werd het houtwerk geraakt.

Dat het drukke tijden zijn voor Ernesto Valverde en zijn spelers, bewees de tweede helft. Het spel was een stuk trager dan in de eerste helft. Waar het voor rust van een leien dakje ging, oogde de thuisploeg in de tweede helft vermoeid. De bezoekers uit Bilbao speelden veel op de helft van Barcelona, maar konden de spanning nooit terugbrengen.

Door de overwinning blijft Barcelona fier aan kop gaan. Het verschil met Atlético Madrid is elf punten, maar de nummer twee speelt zondagavond nog tegen Villarreal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen