Van Bronckhorst: "We maakten het ons onnodig moeilijk"

18 maart 2018, 19:40

Giovanni van Bronckhorst zag Feyenoord in de tweede helft de grip verliezen op PEC Zwolle. De Rotterdammers wonnen weliswaar met 3-4, maar lieten de thuisploeg na een 0-3 en 1-4 voorsprong heel dichtbij komen. "We hebben het ons onnodig moeilijk gemaakt", is de lezing van Van Bronckhorst na afloop.

"De laatste jaren hebben we moeite gehad om hier te winnen. Als je met een 2-0 voorsprong gaat rusten, moet je dat goed uitspelen", zegt Van Bronckhorst tegen de NOS. "Na de 3-0 werd het te snel 3-1. Zelfs na de 1-4 werd het spannend."

Na rust zette PEC Zwolle sneller druk op Feyenoord. "Wij moeten het probleem dan bij Zwolle leggen, door diepte in ons spel te hebben. We deden dat niet goed. Met name de linies moesten bij ons compacter zijn. Tegen de verhouding in kwamen we 3-0 voor, en mag het niet meer fout gaan."

Onderaan de streep is Van Bronckhorst blij met de zege. "De eerste helft hebben we goed in de discipline gespeeld, met twee fantastische goals. De tweede helft maakten we het ons onnodig moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen