Bayern lijdt zeldzame nederlaag op bezoek bij RB Leipzig

18 maart 2018, 20:04

Bayern München heeft een zeldzame nederlaag geleden. RB Leipzig boekte zondag een terecht overwinning op de koploper (2-1). Daarmee is voor Bayern een einde gekomen aan de serie van negentien wedstrijden zonder nederlaag.

RB Leipzig zette Bayern München in de eerste helft constant onder druk. De aanstaande kampioen van Duitsland wist zich geen raad, maar kwam tegen de verhouding in wél op voorsprong. Vanuit het niets scoorde Sandro Wagner in de twaalfde minuut. Het was voor Bayern de enige serieuze poging in de eerste helft.

Leipzig reageerde door het gaspedaal nog dieper in te trappen. Naby Keïta beloonde het spel van de gastheren met een doelpunt. De thuisploeg trok de lijn in de tweede helft door, al kwam Bayern wel beter voor de dag. De terecht voorsprong van Leipzig volgde snel. Werner schoot de bal in de verre hoek: 2-1

In het laatste kwartier kwam Bayern met een slotoffensief. Leipzig beperkte zich tot verdedigen, in de hoop om de bezoekers in de omschakeling te slachten. Maar Der Rekordmeister kon de derde competitienederlaag niet voorkomen en gaat het met een kater de interlandperiode in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen