Chelsea houdt zicht op prijs na bekerzege op Leicester

18 maart 2018, 20:16

Chelsea houdt zicht op een prijs. De ploeg van Antonio Conte zegevierde zondag in de kwartfinale van de FA Cup tegen Leicester City (1-2), maar had wel een verlenging nodig om de laatste vier te bereiken. In de halve finale treft Chelsea Southampton.

Het duel met The Foxes was een opkikker voor Alvaro Morata. De spits uit Spanje is op de bank beland en zat al dertien wedstrijden op rij zonder doelpunt. Tegen Leicester stond hij in de basis en maakte hij aan de negatieve statistiek een einde.  Morata was het eindstation een counter van Chelsea in de eerste helft.

Leicester ging vanzelfsprekend op zoek naar de gelijkmaker. Jamie Vardy werd in de tweede helft de gevierde man. De spits scoorde uit een scrimmage. Beide ploegen hadden in de slotfase mogelijkheden om het bekerduel te beslissen. Morata faalde oog in oog met Kasper Schmeichel, Willly Caballero was Vardy de baas.

Om een winnaar te bepalen, moest er een verlenging aan te pas komen. Pedro groeide uit tot matchwinner. De kleine Spanjaard scoorde met zijn hoofd. Schmeichel kon zich die treffer aanrekenen, omdat hij te laat uit zijn doel kwam. Het was een dure fout, want Leicester kon de schade niet meer herstellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen