Van Halst verliet Grolsch Veste vanwege dreigende situatie

18 maart 2018, 22:19

Jan van Halst en zijn gezin hebben tijdens FC Twente - Willem II (2-2) de Grolsch Veste moeten verlaten. Er was sprake van een dreigende situatie. Dat heeft de directeur van de Tukkers, die behoorlijk onder vuur ligt, bevestigd aan Tubantia.

"Uit voorzorg en in overleg met de veiligheidsmensen hebben we dat besloten. Er was zo veel agressie in het stadion dat dit verstandig was. Ik ben naar huis gegaan. Nee, het was geen leuke avond", zegt Van Halst tegen de hiervoor genoemde krant, die ook een korte reactie ontving van Twente zelf. 'Het is diep triest dat dit moet plaatsvinden.'

Een deel van de Twente-achterban keert zich tegen Van Halst, omdat ze hem verantwoordelijk houden voor de sportieve malaise waarin de club verkeert. Tijdens het duel met Willem II werd om zijn vertrek geroepen, middels spreekkoren en een spandoek: 'Van bijtertje in het veld naar zakkenvullende antiheld'. In aanloop naar de wedstrijd roerde Vak-P zich ook al met een statement.

De situatie van Twente gaat van kwaad tot erger. Omdat Roda JC zondag won van NAC Breda, staat delandskampioen van 2010 onderaan in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen