Ronaldo maakt er vier en helpt Real Madrid aan zege

18 maart 2018, 22:47

De vier doelpunten van Cristiano Ronaldo heeft Real Madrid een overwinning op Girona (6-3) opgeleverd. Hij staat op 21 doelpunten in de laatste elf wedstrijden. Zorgelijk voor trainer Zinedine Zidane zijn de tegendoelpunten: die vielen telkens uit spelhervattingen.

Hoewel de uitslag misschien anders doet vermoeden, beleefde Real Madrid geen eenvoudige avond. Na de vroege 1-0 van Cristiano Ronaldo zakte het tempo van de Koninklijke weg, en profiteerde Girona. Christian Stuani kopte een hoekschop hard tegen de touwen.

Real Madrid moest in de tweede helft uit een ander vaatje tappen. Dat lukte, aan de hand van de klasse van Ronaldo. De Portugees was het eindstation van een mooie combinatie, waarmee hij verantwoordelijk werd voor de 2-1. Ronaldo trad bij de 3-1 van Lucas Vazquez - ook een aanval uit het boekje - op als aangever.

Ronaldo maakte zijn hattrick compleet door attent te zijn bij een schot van Karim Benzema. In rebound schoot de wereldvoetballer van het jaar raak: 4-1. Het betekende zijn vijftigste hattrick uit zijn carrière. Ronaldo's vierde goal was de 6-3, Gareth Bale produceerde de vijfde Madrileense goals

Girona was na een dik uur gezien, maar kon nog twee keer scoren via Stuani en Juanpe. De bezoekers profiteerden van te laconiek verdedigen van Real Madrid. Kanttekening: Sergio Ramos was om een onduidelijke reden afwezig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen