Van Hanegem: "Gio-bedreigers zijn geen aanhangers Feyenoord"

19 maart 2018, 07:38   Bijgewerkt: 19 maart 2018, 07:50

Willem van Hanegem heeft woedend gereageerd op het feit dat Giovanni van Bronckhorst en zijn familie zijn bedreigd. Afgelopen weekend vertelde de Feyenoord-coach over de bedreigen aan zijn adres. "Ik dacht echt dat we met z'n allen krankzinnig aan het worden zijn."

Dat schrijft De Kromme in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "En meteen nadat de krant was uitgekomen probeerden mensen die heel graag willen dat Feyenoord een nieuw stadion krijgt, dit nare voorval op internet te gebruiken voor hun lobby. Zo van: kijk eens hoe supporters van Feyenoord zijn en dit zijn nou precies de mensen die tegen Feyenoord City zijn."

Volgens Van Hanegem zijn dit niet de echte Feyenoord-supporters. Die leerde hij namelijk wel kennen in zijn tijd van ziekte. "Anonieme berichten van imbecielen toewijzen aan fanatieke aanhangers van mijn club is onzin. Ik ken zoveel echte Feyenoorders, ik kreeg van heel veel van die mensen de afgelopen weken kaarten en bloemen. Die mensen sturen Van Bronckhorst en zijn vrouw Marieke niet van die imbeciele berichten, dat weet ik zeker."

Volgens het icoon, die afgelopen week officieel beter werd verklaard, kunnen de daders het nog enigszins goedmaken. "De mensen die dat wel doen, die zouden vandaag opnieuw een berichtje moeten sturen naar Van Bronckhorst. Of laat ze woensdag een bedrag doneren bij de benefietwedstrijd Feyenoord-ADO, waar de opbrengst naar Casper van Eijck en zijn stichting Support Casper gaat. Casper doet zoveel om alvleesklierkanker te stoppen, die verdient alle steun en aandacht", aldus Van Hanegem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen