Locadia heeft als doel om in beeld te komen bij Oranje

19 maart 2018, 08:17

Jürgen Locadia maakt een aardige indruk bij Brighton & Hove Albion en maakte in de Premier League én FA Cup bij zijn debuut een doelpunt. Toch liet bondscoach Ronald Koeman hem links liggen bij de voorselectie van het Nederlands elftal. De voormalig PSV'er vindt het jammer, maar ziet het ook vooral als een motivatie om nog harder te werken.

"Het is een teken dat ik nog harder moet werken", vindt hij tegenover De Telegraaf. "De Jürgen van PSV had er misschien iets over gezegd. En laatst kwam ik tijdens een wedstrijd van Brighton helemaal niet in actie. Dan is de neiging groot naar de manager te stappen. Maar het heeft geen zin. Ik moet en ga er gewoon voor zorgen dat meneer Koeman en de trainer bij mijn club, Chris Hughton, niet meer om me heen kunnen."

Hoewel hij in de FA Cup én Premier League scoorde bij zijn debuut, staat hij nog niet altijd in de opstelling. "Persoonlijk moet ik ervoor zorgen meer te gaan spelen. Als je tegen Manchester United vijf keer gevaarlijk kunt worden, zegt dat wel iets natuurlijk. Ik vind het moeilijk om mezelf de tijd te gunnen, wil er gelijk staan. Maar ik ben geblesseerd naar Brighton gekomen. En de stap van de Eredivisie naar de Premier League is een heel grote. Aan deze wedstrijd heb ik een dubbel gevoel overgehouden. Ik baal van de nederlaag, maar heb wel de bevestiging gekregen dat ik op de goede weg ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen