'Heerenveen laat Reza gaan, Groningen licht optie Doan'

19 maart 2018, 08:24   Bijgewerkt: 19 maart 2018, 09:26

Heerenveen gaat het contract van Reza Ghoochannejhad vermoedelijk niet verlengen. De aanvaller zou blijven tot het WK 2018 in Heerenveen en om die reden veel spelen in het Abe Lenstra Stadion. Dus lijkt de kans groot dat zijn aflopende verbintenis niet wordt verlengd. Bij FC Groningen gebeurt met Ritsu Doan juist het omgekeerde.

Volgens De Telegraaf gaan de Groningers de optie in het contract van de Jappanner, die wordt gehuurd van Gamba Osaka, namelijk lichten. Eerder liet trainer Ernest Faber al doorschemeren het een goede zaak te vinden als hij voor langere tijd wordt vastgelegd. Tegen AZ bewees Doan opnieuw zijn waarde, waardoor Hans Nijland de twee miljoen euro wel overheeft voor de negentienjarige middenvelder.

Volgens hetzelfde medium heeft het er alle schijn van dat Reza, in tegenstelling tot Doan, na dit jaar niet meer in het noorden voetbalt. Al was het alleen al vanwege het toernooi in Rusland. "Ik heb vier jaar geleden al meegemaakt hoe enorm veel er na een WK op je af komt en welke interesse dat losmaakt", aldus de aanvaller, die nog geen witte rook wilde geven. "Ik zie wel wat er op mijn pad komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen