Energiedirect.nl gaat verder als rugsponsor van PSV

19 maart 2018, 10:32

PSV gaat op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Energiedirect.nl, dat momenteel op de borst van de Eindhovenaren prijkt, verhuist per 1 juli 2019 naar de rug. De huidige koploper in de Eredivisie is met Energiedirect.nl een nieuw driejarig contract overeengekomen. In de eerste twee seizoenen van die overeenkomst is de firma de rugsponsor van PSV, daarna gaat het in de sponsorpiramide verder als partner van de club.

Frans Janssen, de commercieel directeur van PSV, is blij met de nieuwe overeenkomst. "Energiedirect.nl is een zeer betrokken partner van PSV. Zo bouwden zij het hoofdsponsorschap in korte tijd uit met esports, het rugsponsorschap met PSV Energie en vele acties voor fans. Dit helpt ons in het realiseren van onze ambities. Wij zijn er trots op dat energiedirect.nl twee jaar langer op ons shirt prijkt en als partner nauw aan onze club verbonden blijft", aldus Janssen op de officiële website van PSV. "En we blijven natuurlijk energie van hen afnemen, want dat is voor ons óók voordelig. Dat ze nu al commitment uitspreken voor de periode ná 1 juli 2019, zegt veel over de waarde van onze samenwerking."

PSV is reeds begonnen met de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor. "Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen", vervolgt Janssen. "Met een stevig bedrag voor het rugsponsorschap van energiedirect.nl en de bijdrage als mouwsponsor en naamgever stadion van onze innovatiepartner Philips zijn de voorwaarden gereed om ons doel - de waarde van het shirt verder verhogen - te realiseren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen