De onrust rondom FC Twente en Verbeek neemt wederom toe

19 maart 2018, 13:06

De druk op Gertjan Verbeek wordt steeds groter. Na de remise tegen Willem II (2-2) van afgelopen weekend wordt er binnen de club serieus getwijfeld aan de positie van de oefenmeester. De geruchten dat assistent-trainer Marino Pusic het seizoen afmaakt in Enschede, worden steeds nadrukkelijker.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. Maandag opende de krant de aanval op de trainer Verbeek. In een grote beschouwing worden de tekortkomingen van de Tukkers bijzonder pijnlijk opgesomd. 'Er valt geen lijn te ontdekken, geen strategie. Een plan bij balbezit en balverlies? Het is niet te zien. In los zand zit meer structuur dan in Twente.' En: 'Met onwil heeft het niet zoveel te maken, maar in bier in een vet glas zit meer leven dan in Twente. Het elftal oogt hulpeloos en moedeloos, van onderlinge samenwerking is geen sprake. Het is alsof alle energie eruit is gezogen.' Teksten die begrijpelijk zijn gezien de resultaten en het spelbeeld, maar die het voor Verbeek niet bepaald makkelijker maken.

Door alle onrust binnen de club nemen zelfs de geruchten dat assistent-trainer Pusic het gaat overnemen, toe. De druk op Verbeek, die sinds zijn aanstelling in oktober slechts één competitieduel won en momenteel op de laatste plaats in de Eredivisie staat met Twente, neemt daardoor weer toe. Een (terechte) aanval van het plaatselijke TC/Tubantia kan hij niet gebruiken. Afgelopen weekend was het rondom Jan van Halst namelijk ook al erg onrustig

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen