Verbeek en Van Halst maken seizoen af bij FC Twente

19 maart 2018, 17:58   Bijgewerkt: 19 maart 2018, 18:24

Gertjan Verbeek en Jan van Halst gaan het seizoen afmaken bij FC Twente.  De club uit Enschede staat momenteel laatste op de ranglijst en daardoor neemt de druk alleen maar toe. De trainer en de technisch directeur zijn echter niet van plan om op te stappen.

"We blijven tot het einde doorknokken", zegt technisch directeur Jan van Halst tegen RTV Oost. "We zijn er nog steeds van overtuigd dat het gaat lukken, maar dat het heel zwaar gaat worden is ook duidelijk. Als ik thuis het woord ophouden al noem dan beginnen ze zelf al te roepen: Onder geen enkele voorwaarde, jij gaat door! Ze zijn thuis nog sterker dan ik bijna."

De technisch directeur stelt dat Verbeek de juiste man is voor Twente. "Wij hebben nog steeds het idee dat het uiteindelijk gaat lukken, maar ook die garanties heb je niet." Ook Verbeek zelf houdt vertrouwen. De geruchten dat assistent-trainer Marino Pusic het overneemt lacht hij weg. "Geruchten kan je niks mee. Deze koers hebben we ingezet en na het seizoen gaan we evalueren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen