Gisteren gemist: Verbeek wil blijven, video-arbiter in Eredivisie

20 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 19 maart.

Verbeek en Van Halst maken seizoen af bij FC Twente

Gertjan Verbeek en Jan van Halst gaan het seizoen afmaken bij FC Twente.  De club uit Enschede staat momenteel laatste op de ranglijst en daardoor neemt de druk alleen maar toe. De trainer en de technisch directeur zijn echter niet van plan om op te stappen.

Vanaf komend seizoen video-arbiter bij eredivisieduels

Vanaf volgend seizoen zal de videoscheidsrechter in de Eredivisie worden ingezet. Dat is tijdens een vergadering maandagavond unaniem besloten door de BVO's, zo meldt de KNVB via de officiële kanalen. De video-arbitrage zal aanwezig zijn bij alle wedstrijden op het hoogste niveau van het Nederlandse betaald voetbal.

Ten Hag ziet interlands niet als nadeel: "Prima ervaring"

Erik ten Hag ziet de interlandperiode niet als nadeel. Hoewel de trainer veel spelers moet missen vanwege verplichtingen bij het nationale elftal, wil hij de de tijd gebruiken om hard te trainen. Daarnaast geeft hij zijn spelers ook enkele dagen vrij.

Opvallend: ontslagen Wolf beste trainer in Duitsland

Hannes Wolf (36) is door de afdeling opleidingen van de Duitse voetbalbond uitgeroepen tot Trainer van het Jaar. Een enigszins opvallend besluit is dat wel, want Wolf werd namelijk in januari ontslagen door VfB Stuttgart nadat er voor de zevende keer in acht wedstrijden werd verloren.

Van Dijk: "Aanvoerder van je land, dat zou iedereen willen"

Eén van de vraagstukken van Ronald Koeman bij het Nederlands elftal is wie de aanvoerdersband krijgt. Virgil van Dijk lijkt één van de kandidaten te zijn. Zelf zegt de verdediger van Liverpool vereerd te zijn wanneer de keuze op hem zou vallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen