Spoorboekje: Promes wil stempel drukken, Feyenoord in actie

21 maart 2018, 07:32

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 21 maart - naast de gemeenteraadsverkiezingen.

Nieuws

Het Nederlands elftal

Wie wordt de aanvoerder? Wie wordt de eerste keeper? Welke opstelling(en) gaat bondscoach Ronald Koeman gebruiken voor zijn eerste wedstrijd als bondscoach tegen Engeland? Allemaal vragen waar we de komende dagen antwoord op gaan krijgen, wellicht woensdag al. In elk geval komen de internationals ook weer aan het woord over hoe hen de eerste week van Koeman bevalt.

Specials

{image[322815][right-half][]}Promes wil nu ook in Oranje zijn stempel gaan drukken

De berichten over Quincy Promes vanuit Rusland zijn louter positief. Maar eenmaal in Oranje wil het er niet helemaal uitkomen. De 26-jarige aanvaller van Spartak Moskou vindt dat zelf ook. Met de start van het 'nieuwe' Nederlands elftal, wil Promes laten zien waarom hij in Rusland zo bewierookt wordt. FCUpdate.nl sprak met hem.

Wedstrijden

Feyenoord - ADO Den Haag (18.00 uur)

De traditionele wedstrijd van Feyenoord voor het goede doel is ditmaal voor de stichting 'Support Casper'. De tegenstander is ADO Den Haag en los van het feit dat het aardig is om in deze weken van interlands een leuke wedstrijd te zien van Eredivisionisten, is het ook een aardige partij voor de voetballiefhebber. Bij de bezoekers doet bijvoorbeeld John Goossens voor het eerst mee, terwijl ook het jonge talent Sam van Huffel vermoedelijk minuten maakt tijdens het oefenduel.

Zuid-Afrika - Angola (14.00 uur)

De oefenwedstrijden van deze interlandperiode worden afgetrapt tijdens een officieus toernooi tussen Zuid-Afrika, Angola, Zimbabwe en Zambia (Four Nation Tournament). Eerstgenoemde ploegen trappen tegen elkaar af, waarbij Kamohele Mokotjo (voormalig PEC Zwolle) aanwezig is. Hij is een van de meest aansprekende namen die actief zal zijn tijdens het duel.

Manchester City - Linköping (20.00 uur)

Bij gebrek aan Champions League-wedstrijden kan er woensdag gewoon worden ingeschakeld bij de Champions League voor de vrouwen. De kwartfinales worden afgetrapt, waarbij Montepellier - Chelsea (tegelijkertijd) en later VfL Wolfsburg - Slavia Praag en Olympique Lyon - FC Barcelona nog volgen. De interessante fase is begonnen, welke ploegen gaan er door?

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1 - sportjournaal met het belangrijkste nieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen