Strootman wil met Oranje eindelijk eens een eindronde meemaken

21 maart 2018, 09:06

Kevin Strootman is 28 jaar, speelde 39 interlands en wordt misschien wel de nieuwe aanvoerder van het Nederlands elftal. Toch speelde de middenvelder nog geen seconde op een groot toernooi, waarbij hij alleen bij het echec van 2012 aanwezig was. Dus wordt het tijd voor een volgende stap in zijn loopbaan.

"Als je 28 bent, begint het wel tijd te worden", vertelt hij tegenover de NOS. "Natuurlijk wil je een keer een toernooi meemaken, maar dat geldt ook voor iemand die 19 is, of 32. Dat verschilt eigenlijk niet."

Een nieuwe start doet de speler van AS Roma voorlopig goed. "We gaan een nieuwe cyclus in, met een nieuwe trainer. Nieuwe mensen in het bestuur, die ook dichter bij het elftal staan. Nieuwe staf, wat andere spelers erbij. Alles is nieuw, maar het bevalt goed."

De laatste duels was er veel kritiek op onder meer Strootman, die zich deels wel kon vinden in de hordes opmerkingen. "Als ik niet goed speel, weet ik als eerste dat het beter moet. En als andere mensen daarover praten... Zo werkt het nu eenmaal als je bij het Nederlands elftal zit en dat hoor je te accepteren. Dat hoort bij je beroep als voetballer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen