Gomes zou graag voor PSV werken, maar niet meer als keeper

21 maart 2018, 08:35

Heurelho Gomes flirtte eind vorig kalenderjaar openlijk met PSV, maar de inmiddels 37-jarige Braziliaan denkt dat het te laat is om nog als speler terug te keren in Eindhoven. Wel zou hij ooit graag in een andere rol nog werkzaam zijn voor de club waar hij in 2004 zijn doorbraak kende.

"Om eerlijk te zijn: ik denk dat een terugkeer als speler een lastig verhaal is. Ik weet niet of daarvoor nog tijd is", vertelt hij tegenover ELF Voetbal. "Ik wil goed met pensioen gaan, mijn carrière goed eindigen. De laatste tijd ben ik steeds meer met mijn afscheid bezig. En ik heb nog een contract voor een jaar bij Watford. Ik moet alles op een rijtje gaan zetten. Misschien is het voor PSV een beetje te laat."

Ook ziet hij zichzelf later niet als trainer in het Philips Stadion staan. "Het is prachtig voor PSV dat er zoveel oud-spelers in de jeugdopleiding rondlopen, maar voor hen is het makkelijker dan voor mij, want zij hebben hun families dichtbij wonen. Wat ik wel heel graag zou willen is de club vertegenwoordigen, in Zuid-Amerika bijvoorbeeld. Als een soort ambassadeur. En talenten zoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen