Pablo Marí zou graag nog een extra jaar voor NAC Breda spelen

21 maart 2018, 09:28

Behoudens het koude weer in Nederland heeft NAC Breda-aanvoerder Pablo Marí het uitstekend naar zijn zin in Brabant. Als het moet, dan zou de huurling van Manchester City zo nog een seizoen bij de Eredivisionist spelen.

"Na afloop van dit seizoen wordt bekeken wat het beste is voor alle partijen", vertelt hij tegen BN/DeStem. "Deze stap is voor mij in alle opzichten onvergetelijk. Ik heb er geen moeite mee een jaar extra te blijven bij NAC. Het enige minpunt is het weer. Het warme klimaat van Valencia is met niks te vergelijken. Tijdens de wedstrijden valt het mee, maar doordeweeks is het hier af en toe zo koud. Heb ik nooit eerder meegemaakt, verder heb ik geen moment last gehad van heimwee."

Dat Marí zijn eerste kind ter wereld bracht in Nederland, ziet hij ook alleen maar als iets moois. "Dit was een mooie gelegenheid om mijn pasgeboren zoontje te vereeuwigen met mij en de club. In alle opzichten is NAC een schot in de roos. Mijn vrouw en ik beleven een prachtige tijd hier. Belangrijk, omdat mijn gezin mij extra energie geeft. Ik ben er voor hen en zij voor mij."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen