Quick Boys vindt het vertrek van Oranje niet meer dan jammer

21 maart 2018, 10:54

Quick Boys kan er goed mee leven dat het Nederlands elftal per heden na twintig jaar weer in Zeist onder is gebracht. De amateurclub had financieel maar weinig voordeel uit de komst van Oranje en dus is er voornamelijk een stuk historie én pr verloren gegaan door de keuze van Ronald Koeman om elders te trainen dan in Katwijk.

Als eerste herinnert oud-bestuurslid Dirk van Duijn de affaire rondom de velden in Katwijk, die niet in orde zouden zijn in aanloop naar EK van 2004. "Met onze toenmalige voorzitter ben ik toen op een donderdag naar Huis ter Duin gegaan om daar samen met Henk Kessler, de grote baas bij de KNVB destijds, de zaak te regelen. Vier dagen later lag er een gloednieuwe grasmat", vertelt hij tegenover de NOS.

Ook Pieter Kuijt, huidig bestuurslid – geen familie van Dirk Kuijt overigens, vindt het jammer, maar hij zal geen traan laten om het vertrek van het Nederlands elftal. "Het was voornamelijk vrijwilligerswerk. Je zou kunnen zeggen dat we een stukje PR missen, maar dat effect is bij een amateurclub ook maar beperkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen