Van Bronckhorst: "Het belangrijkste is dat er veel publiek was"

21 maart 2018, 22:17

Giovanni van Bronckhorst zag woensdag in het benefietduel van Feyenoord met ADO Den Haag (4-0) één grote winnaar: Support Casper, de campagne voor de Stichting Overleven met Alvleeskanker waarvoor de wedstrijd werd gespeeld.

"Het belangrijkste is dat er veel publiek was. Zij hebben een leuke wedstrijd gezien, met Support Casper als grote winnaar", zegt Van Bronckhorst op de website van de Rotterdammers. "We hebben hier al een aantal speciale avonden voor het goede doel gehad, maar dat we dit voor onze dokter Casper (van Eijk, red.) hebben gedaan maakt deze wedstrijd toch anders."

Mooi voor Feyenoord was ook de rentree van Sam Larsson, die een ruime maand buitenspel stond met een hamstringblessure. Van Bronckhorst hoopt hem klaar te stomen voor de competitiewedstrijd op 1 april tegen Excelsior. Daarnaast deed Gio een beroep talenten Ramon ten Hove, Boyd Reith, Noah Lewis, Daudé van der Kust en Joel Zwarts. "'Mooi dat deze jongens vanavond minuten hebben kunnen maken. Een prachtige ervaring voor hen."

Lees ook: Feyenoord boekt royale zege in benefietduel met ADO

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen