Langeler klaagt niet ondanks vertrek enkele cruciale spelers

22 maart 2018, 13:57

Het feit dat Ronald Koeman enkele jeugdige talenten heeft geselecteerd bij het Nederlands elftal, helpt Jong Oranje – dat het toch al moeilijk had in de kwalificatie – zeker niet. Tel daar de blessure van bijvoorbeeld Frenkie de Jong bij op en het maakt de missie van Art Langeler er niet makkelijker op. Toch wil hij niet klagen en hoort het volgens hem in het proces.

"Dat er een paar jongens zo snel doorstromen, is juist ook een goed teken", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Dat is ook een doel: spelers klaarstomen voor het grote Oranje. Ik zie het zo: als die jongens een reële kans op een basisplaats hebben bij het grote Oranje, is het volstrekt logisch dat ze daar blijven."

Toch zou ook de beloftenploeg graag een beroep op de grotere talenten zoals Guus Til of Justin Kluivert doen, zeker als in september de cruciale groepswedstrijden wachten. Als ze bij de ploeg van Koeman nog geen grote rol hebben, kunnen ze wellicht alsnog aansluiten. Langeler, die met zijn elftal donderdagavond oefent tegen België: "Als voor hen daar geen grote inbreng wordt verwacht, moeten ze bij Jong Oranje zijn.''

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen