Gisteren gemist: Zlatan vertrekt, Jong Oranje hard onderuit

23 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 22 maart 2018, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 22 maart.

Manchester United bevestigt: Ibrahimovic vertrekt per direct

Zlatan Ibrahimovic is per direct vertrokken bij Manchester United. De Engelse club meldt dat er overeenstemming is bereikt om zijn doorlopende contract te ontbinden. Engelse media weten dat de Zweed hard op weg is naar LA Galaxy.

Jong Oranje stelt flink teleur met fikse nederlaag tegen Belgen

Met zeven debutanten heeft Jong Oranje een pijnlijke nederlaag geleden tegen Jong België. De zuiderburen waren donderdagavond uiterst effectief in de oefeninterland op De Vijverberg: 1-4. Met de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra in aantocht, moet bondscoach Art Langeler behoorlijk wat plooien gladstrijken.

Gullit spuwt gal op kunstgras: "Het voetbal is kapot gemaakt"

Ruud Gullit laat opnieuw zijn afkeer tegen het kunstgras horen. Volgens de voormalig assistent-bondscoach gaat het Nederlandse voetbal ten onder aan het nepgras. "Ik heb altijd gezegd dat we deze velden niet kunnen hebben, maar in Nederland werd het gepromoot.

Koeman debuteert in uitverkochte Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA is uitverkocht voor het oefenduel van Nederland met Engeland. Ronald Koeman debuteert vrijdag als bondscoach van Oranje. Donderdag zijn de laatste van de 51.500 tickets verkocht. De Engelsen worden gesteund door vijfduizend supporters.

Southgate: "Nederlanders hebben beetje obsessie met 4-3-3"

Gareth Southgate, de bondscoach van Engeland, moet lachen om de Nederlandse discussie over het systeem van Oranje. Zijn collega Ronald Koeman kondigde aan dat het Nederlands elftal onder zijn leiding afstapt van de 4-3-3-formatie.

Belangrijke uitslagen

Jong Oranje - Jong België 1-4

Denemarken - Panama 1-0

Olympique Lyon - FC Barcelona 2-1 (dames)

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen