Ibrahimovic: "Het is geen geluk, winnen zit in mijn DNA"

23 maart 2018, 18:18   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 18:39

Zlatan Ibrahimovic werd vrijdag gepresenteerd bij LA Galaxy. De 36-jarige aanvaller liet zijn contract bij Manchester United ontbinden en maakte dus transfervrij de overstap naar de Amerikaanse club. Hij zegt klaar te zijn voor een nieuw avontuur op een ander continent.

"Met mijn komst naar Amerika is het voor mij alleen mogelijk om naar de meest succesvolle club van de MLS te gaan", zegt Ibrahimovic op de website van LA Galaxy. "Ik ben blij om te tekenen bij een club die weet wat winnen is en die de laatste twintig jaar het Amerikaanse voetbal heeft gedomineerd. Ik wil iedereen bedanken die deze transfer mogelijk heeft gemaakt en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten te ontmoeten."

"Ik leg mezelf veel druk op en verwacht veel van mezelf. Ik kan veel voor de club betekenen met mijn ervaring", vervolgt de Zweed, die hoopt snel wedstrijdfit te zijn. "Ik mis op dit moment nog wedstrijdritme, maar ik werk er hard aan. Hoe meer ik speel, hoe beter ik word. Ik hoop veel te kunnen bereiken bij deze club. Overal waar ik gespeeld heb, heb ik gewonnen. Het is geen geluk, het zit in mijn DNA", besloot hij. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen