Sparta verrast en stelt Fraser aan als nieuwe trainer

23 maart 2018, 19:15   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 19:21

Sparta Rotterdam heeft de nieuwe trainer voor volgend seizoen binnen. Henk Fraser is per 1 juli de opvolger van Dick Advocaat, die na het seizoen vertrekt bij de club. Fraser maakte al eerder bekend aan het einde van dit seizoen weg te gaan bij zijn huidige club Vitesse.

Door zijn overstap naar Sparta keer Fraser weer terug bij de club waar hij zijn spelersloopbaan begon. "Ik ben Sparta altijd blijven volgen en het is een unieke club. Ik kijk er naar uit om na het huidige seizoen bij Sparta aan de slag te gaan. Natuurlijk ligt mijn focus er volledig op om het seizoen bij Vitesse goed af te sluiten", aldus de trainer op de website van Sparta. Fraser neemt zijn huidige assistent Aleksandar Rankovic mee naar Rotterdam.

Technisch manager Henk van Stee legt de keuze voor Fraser uit. "We hebben uiteraard een profielschets gemaakt. Daar zijn een aantal kandidaten uitgekomen en de keuze is gevallen op Henk Fraser. Hij heeft de ervaring, heel goed gepresteerd bij andere clubs en ook een verleden bij Sparta. Henk en Aleksandar hebben een contract getekend voor twee seizoenen, ongeacht niveau, maar wij gaan uit van Eredivisie", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen