Argentinië rekent laat af met Italië, Ronaldo redt Portugal

23 maart 2018, 22:47   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 22:54

Argentinië heeft de vriendschappelijke interland met Italië weten om te zetten in een 0-2 zege. Beide doelpunten van het Zuid-Amerikaanse land werden in het laatste kwartier gemaakt. Portugal ontsnapte en boog dankzij Cristiano Ronaldo een achterstand om in een zege tegen Egype.

Italië - Argentinië 0-2

Argentinië, waar Lionel Messi de hele wedstrijd op de bank bleef, begon sterk aan de wedstrijd. Italië had het aan doelman Gianluigi Buffon te danken dat het bij rust niet tegen een achterstand aankeek. Ook in de tweede helft verliep de wedstrijd volgens eenzelfde patroon. Buffon kon echter niet voorkomen dat Italië toch onderuit ging.

Een kwartier voor tijd opende Éver Banega de score voor Argentinië. Kort daarna viel ook de tweede treffer voor de bezoekers. Op aangeven van Gonzalo Higuaín bepaalde Manuel Lanzini de eindstand op 0-2. Ajax-verdediger Nicolas Tagliafico speelde de hele wedstrijd aan de kant van Argentinië.

Portugal - Egypte 2-1

Portugal kwam tegen Egypte bijzonder goed weg. Kort na rust was het namelijk Mohamed Salah die verrassend voor de voorsprong van de bezoekers zorgde. Portugal wist daar lange tijd niks tegenin te brengen, maar ontsnapte in de slotfase. In de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Ronaldo de gelijkmaker. Diep in blessuretijd viel vervolgens de winnende treffer ook nog.

Er was even wat twijfel over de 2-1 van Ronaldo, maar na inmenging van de videoscheidsrechter werd zijn doelpunt toch goedgekeurd. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen