Frankrijk gaat in slotfase onderuit tegen Colombia

23 maart 2018, 22:55   Bijgewerkt: 23 maart 2018, 23:21

Frankrijk heeft tegen Colombia een comfortable 2-0 voorsprong uit handen gegeven. De Zuid-Amerikaanse bezoekers trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen met 2-3. Een rake strafschop vijf minuten voor tijd bezorgde de bezoekers de zege.

Olivier Giroud opende al na elf minuten spelen de score met een intikker. Nog voor er een half uur gespeeld was verdubbelde Thomas Lemar de score. Daarmee leek het eenvoudige avond voor Frankrijk te gaan worden. Colombia maakte via Luis Muriel echter al snel de aansluitingstreffer. Daardoor stond er bij rust een 1-2 tussenstand op het scorebord.

Met een uur op de klok kwam Colombia helemaal terug. Radamel Falcao was het eindpunt van een mooie aanval en schoot de 2-2 binnen. Frankrijk had het daarna lastig, maar leek stand te gaan houden. Vijf minuten voor tijd veroorzaakte Samuel Umtiti echter een strafschop. River Plate-middenvelder Juan Quintero maakte er vanaf de stip vervolgens 2-3 van. Bij Colombia speelden PSV'er Santiago Arias en oud-Ajacied Davinson Sánchez de hele wedstrijd mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen