Gisteren gemist: Fraser nieuwe trainer Sparta, Oranje verliest

24 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 23 maart.

Sparta verrast en stelt Fraser aan als nieuwe trainer

Sparta Rotterdam heeft de nieuwe trainer voor volgend seizoen binnen. Henk Fraser is per 1 juli de opvolger van Dick Advocaat, die na het seizoen vertrekt bij de club. Fraser maakte al eerder bekend aan het einde van dit seizoen weg te gaan bij zijn huidige club Vitesse.

Teleurstellend debuut voor Van Marwijk bij Australië

Bert van Marwijk kende een teleurstellende eerste wedstrijd als bondscoach van Australië. Op bezoek bij Noorwegen ging zijn ploeg met 4-1 onderuit. Australië kwam nog wel op voorsprong, maar gaf de wedstrijd na rust uit handen.

Hattrick Semedo zorgt voor winst Fortuna, remise NEC

Spectaculaire openingsfases in Sittard en Nijmegen hebben voor Fortuna Sittard en NEC Nijmegen gelijke spelen opgeleverd. Binnen tien minuten stond Fortuna met 0-2 achter in de wedstrijd tegen SC Cambuur, maar een hattrick van Lisandro Semedo zorgde nog voor een Limburgse overwinning: 3-2. NEC kwam razendsnel op voorsprong, maar zag De Graafschap binnen zestig tellen terugkomen. De ploeg van Pepijn Lijnders bleef steken op 1-1, waardoor koploper Jong Ajax zondag verder kan uitlopen.

Engeland te sterk voor Nederlands elftal bij debuut Koeman

De vuurdoop van bondscoach Ronald Koeman is uitgelopen op een teleurstelling. Koeman zag toe hoe het Nederlands elftal vrijdagavond met 0-1 ten onder ging in de oefeninterland tegen Engeland. Zijn vernieuwde Oranje creëerde weinig kansen, terwijl Jesse Lingard voor de enige treffer van de wedstrijd zorgde, door de bal onder Jeroen Zoet door te schuiven.

Koeman: "Gek als we Engeland ineens van de mat spelen"

Ronald Koeman zag het Nederlands elftal bij zijn debuut met 0-1 van Engeland verliezen. De bondscoach was na afloop niet verrast over de nederlaag. Hij zei na afloop goede dingen te hebben gezien, maar wees ook op een hoop verbeterpunten.

Belangrijke uitslagen:

Rusland - Brazilië 0-3

Noorwegen - Australië 4-1

Servië - Marokko 2-1

Duitsland - Spanje 1-1

Nederland - Engeland 0-1

Italië - Argentinië 0-2

Portugal - Egypte 2-1

Frankrijk - Colombia 2-3

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen