Dost gewisseld bij Oranje: "Kwam steeds beter in de wedstrijd"

24 maart 2018, 10:07

In Portugal schiet Bas Dost elke week met scherp, maar in het Nederlands elftal wil het nog niet echt vlotten met de spits van Sporting Portugal. Vrijdag stond hij in de basis tegen Engeland, maar kwam hij niet tot scoren en werd hij gewisseld. Hij is dan ook niet tevreden.

Dost werd in de 66ste minuut vervangen door Ryan Babel. "Of ik daar van baal? Tja, ik had wel het idee dat ik steeds beter in de wedstrijd kwam en bovendien zorgde die tegengoal, hoe vervelend ook, er wel voor dat we meer moesten aanvallen... maar ja, je moet het accepteren. Dat je gewisseld kunt worden, hoort ook bij voetbal. Ik was allang blij dat ik vanaf het begin mocht starten vandaag, al is het niet geworden wat heel veel mensen ervan hoopten", reageert hij tegenover RTV Drenthe.

Dost is een spits die als een eindstation gezien kan worden, maar volgens de aanvaller heeft hij meer kwaliteiten. "Ik leverde drie ballen in bij de tegenstander. Dat moet gewoon beter. Veel mensen denken of vinden dat ik alleen loer op voorzetten en dus op kansen, maar ik kan ook prima meevoetballen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen