Meunier klapt uit school en kondigt vertrek Emery aan

24 maart 2018, 12:15

Thomas Meunier heeft in Belgische media het vertrek van Unai Emery bij Paris Saint-Germain aangekondigd. De Belgische back heeft namelijk laten weten dat er na dit seizoen een trainerswissel zal plaatsvinden bij de Franse topclub,

Verrassend is dat niet, omdat de Spaanse coach met PSG geen Europese successen wist te boek en daarnaast over een aflopend contract beschikt. Meunier kreeg in Belgische media de vraag hoe zijn toekomst eruit ziet. "Ik wacht af. Er gaat namelijk veel veranderen bij de club, waaronder de trainerspositie", verklapte hij. PSG heeft tot dusver nog niets naar buiten gebracht over de toekomst van Emery, maar volgens Meunier is een vertrek dus aanstaande.

De Belgische verdediger is geen vaste waarde bij PSG, maar toch hoopt hij op het WK van waarde te kunnen zijn voor België. "Maar het WK is voor mij een prioriteit en ik zal fit zijn", zegt hij tegen Sporza. "Het klopt natuurlijk dat het geen gemakkelijke situatie is, maar de concurrentie is ook enorm. Ik verwacht dat ik wel nog wat zal spelen, want we strijden nog op drie fronten mee."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen