Vernoeming Cruijff Arena duurt te lang: "Heel teleurstellend"

24 maart 2018, 20:57   Bijgewerkt: 24 maart 2018, 21:09

De nabestaanden van Johan Cruijff vinden het zeer vervelend dat er maar geen schot lijkt te komen in de naamsverandering van de Amsterdam Arena. Dat zegt Carole Thate, die alle belangen rond de nalatenschap van Cruijff beheert.

In oktober was al bekend dat de naamsverandering vertraging opliep, maar inmiddels is er nog altijd weinig gebeurd. "Het wordt heel gênant dat het zo lang duurt. Wij wachten ook af, en met 'wij' heb ik het over de familie die ik hierin vertegenwoordig", zegt Thate bij het NPO Radio 1-programma WNL op Zaterdag. "Deze langdurige onderhandelingen over een naamswijziging beginnen inmiddels 'respectloze vormen' aan te nemen."

Eerder werd 25 april, de verjaardag van Cruijff, genoemd als datum om de naamsverandering bekend te maken, maar daar heeft Thate inmiddels geen vertrouwen meer in. "Ik heb tot nu toe geen positieve signalen gehoord. Heel teleurstellend. We weten dat de onderhandelingen ongelofelijk stroef lopen, dan heb ik het over de gemeente, de Arena en Ajax. Wij weten niet aan welke knoppen wij überhaupt zouden moeten draaien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen