Gisteren gemist: Oranje O19 verliest, Kuyt scoort voor Liverpool

25 maart 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 24 maart.

Kuyt scoort in benefietduel legendes Liverpool en Bayern

De legendes van Liverpool en Bayern München hebben zaterdag in een heerlijke wedstrijd met 5-5 gelijkgespeeld. Dirk Kuyt liet op Anfield van zich horen en was goed voor de openingstreffer van de thuisploeg. Het duel werd gespeeld om geld op te halen voor de Liverpool Foundation.

Oranje-Onder 19 verliest verrassend van Schotland

Oranje Onder-19 ging zaterdag verrassend onderuit tegen de leeftijdsgenoten van Schotland in de EK-kwalificatiereeks. De bezoekers wonnen dankzij twee treffers van Jack Aitchison met 0-2. Woensdag won Nederland nog overtuigend met 1-6 van Noorwegen.

Til blijft geduldig: "Ik ga heus nog wel interlands spelen"

Guus Til zit voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal, maar kreeg tijdens de oefeninterland met Engeland nog geen speelminuten van bondscoach Ronald Koeman. De middenvelder van AZ zit daar echter niet mee en stelt dat zijn tijd waarschijnlijk snel komt.

Vernoeming Cruijff Arena duurt te lang: "Heel teleurstellend"

De nabestaanden van Johan Cruijff vinden het zeer vervelend dat er maar geen schot lijkt te komen in de naamsverandering van de Amsterdam Arena. Dat zegt Carole Thate, die alle belangen rond de nalatenschap van Cruijff beheert.

Telstar en RKC Waalwijk schieten weinig op met gelijkspel

Telstar en RKC Waalwijk zijn zaterdagavond niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel. Daardoor ziet Telstar, dat op de vierde plek staat, nummer drie Fortuna Sittard verder uitlopen. Ook RKC heeft weinig aan een punt. De club blijft voorlaatste staan in de Jupiler League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen