Courtois: "Van Gaal kan beter niet praten over doelmannen"

25 maart 2018, 14:29

Volgens Thibaut Courtois weten 'zogenaamde experts' als Louis van Gaal niets van keepen. De doelman van Chelsea ligt onder vuur nadat Lionel Messi hem in de achtste finale van de Champions League door de benen schoot. Ook Van Gaal deed een duit in het zakje.

Van Gaal zei na afloop van FC Barcelona - Chelsea dat Courtois zijn benen gesloten zou hebben als Frans Hoek hem begeleidde. "Als ik zogenaamde experts hoor praten denk ik toch dat ze niks van keepen weten. Van Gaal bijvoorbeeld, zulke mensen praten beter niet over doelmannen", zegt Courtois tegen Sporza. "Ik weet dat ik goed bezig ben en ik groei naar mijn topvorm voor het WK."

De toenemende kritiek komt volgens Courtois ook door geruchten over een mogelijke transfer. "Ik denk dat dat de grootste factor is in alles wat ik nu over me heen krijg. Die speculaties over mijn toekomst spelen zeker mee. Ik heb nog één jaar contract en voel me goed bij Chelsea. Op het einde van het seizoen gaan we samenzitten en een goede visie neerzetten. Ik leef daar rustig naartoe en weet dat ik ook volgend jaar nog bij Chelsea zal zitten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen