Sampaoli over druk op Messi: "Revolver tegen zijn hoofd"

25 maart 2018, 23:45   Bijgewerkt: 25 maart 2018, 23:59

De Argentijnse bondscoach Jorge Sampaoli hekelt de enorme druk die op de schouders van Lionel Messi rust. De ster van FC Barcelona heeft vrijwel alles al een keer gewonnen in zijn loopbaan, maar het WK ontbreekt nog op die lijst. Sampaoli is niet blij met de torenhoge verwachtingen voor zijn ploeg in aanloop naar het eindtoernooi in Rusland.

Naarmate het WK steeds dichterbij komt, ziet Sampaoli de verwachtingen toenemen. "Messi heeft een revolver tegen zijn hoofd en dat revolver heet het WK. Als hij het WK niet wint, wordt hij neergeschoten en vermoord", citeert Viva Clarín uit het boek Mis Latidos van Sampaoli, dat in april uitkomt. "Het gevolg daarvan is dat hij niet kan genieten van zijn kwaliteiten. Dat is eigenlijk te gek voor woorden. Alle het negatieve rondom interlandvoetbal beschadigt hem."

Zelf vindt Sampaoli dat de kwaliteiten van Messi in het Argentijnse elftal absoluut niet ter discussie staan. "Ik heb op dit moment het idee dat ik de beste speler aller tijden in mijn elftal heb. Deze jongen is al tien jaar de beste speler ter wereld", is de bondscoach lovend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen